Thursday, 14 February 2008

2008_01_01_archive



Valentines Day and Cheating on Your Girlfriend

The ominous day fast approaches... fellow cheaters. It's the worst day

in the year for anyone cheating on their girlfriend or dating multiple

women... Valentines Day.

February 14th!

This is a busy time of year for every man regardless. But it's an

especially frustrating and busy time for cheating on your girlfriend.

As a cheater you now have to make a decision, for this is one day, an

occasion that cannot be split in half to accommodate two women.This

day has been built up by retailers of flowers, candy, jewelers and

It has been engrained in women that this is THEIR SPECIAL DAY, and

unfortunately there is no way around this.

You only have a finite amount of time during the Valentines Day

season, and a secondary woman will encroach upon that tremendously.

As a cheater you have to make a choice, period.That's why I am writing

this blog concerning Valentines Day two weeks in advance, so you have

time to plan out your strategy and make a decision.

On holidays, especially Valentines Day, you have to be remorseless

towards the secondary women in your life. No matter how much they

whine (which they will), cry, make a blatant attempt to guilt you, get

angry, threaten, and yell at you, do not give in.

As I mentioned before you can only have one woman on Valentines Day,

so you will need to either break up with your secondary women, or come

up with one hell of an excuse why you can't spend Valentines Day with

her.

But under no circumstances should you try to get out of spending

Valentines Day with your girlfriend in favor of another woman, this is

a certain tip off that you have something going on behind her back.

Not to mention, she will be tremendously upset with you, and making up

for it will entail weeks of work. This usually forces unnecessary

strain on your relationship with your girlfriend which would have

never existed if you weren't dating other women, so I strongly

recommend against it. At times like this I suggest you pick your

girlfriend, the other woman can always be replaced.

The best option at this time of year is to cut your secondary women

loose before Valentines Day begins, preferably before February starts.

This will allow you to concentrate on only your girlfriend without any

of the ancillary problems created by additional women in your life.

Don't ever forget that you're using these secondary women for only

physical reasons, but you have an emotional attachment to your

girlfriend. She comes first. You can always find more like them, but

you cannot find another like your girlfriend.I urge you to initiate

your break up with your secondary women as soon as possible, so all

the drama and heartache can play out a couple of weeks before

Valentines Day. There is nothing worse than an emotional, spurned

woman a day before Valentines Day. With all the hoopla and build up on

TV and in the stores it will only contribute to her disappointment and

anger. That's something you should definitely avoid.A.C.

Digg!

Add to del.icio.us

Posted by A.C. at 3:49 PM 0 comments Links to this post

Labels: Valentines Day and Cheating on Your Girlfriend

Friday, January 4, 2008

Hiding Financial Signs of Infidelity

I came across an article on CNBC today that I thought was quite

interesting; "9 financial signs of marital infidelity,"

(http://www.bankrate.com/cnbc/news/pf/20080103_marital_infidelity_a1.a

sp), by Jay MacDonald.

This was originally taken from "Is He Cheating On You? 829 Telltale

Signs," by Ruth Houston.

Even though our blog is dedicated to Cheating On Your GIRLFRIEND and

Not Getting Caught, not cheating on your SPOUSE, the clues left behind

can still apply to those of you who live with your girlfriend.

By the way, just for a quick clarification, this blog frowns upon

cheating on your wife or husband. Once you pull the trigger for

marriage you should adhere to the vows and the contract you make.

Plus, if you get caught most likely she'll take half, and NO roll in

the hay is worth that.

Now back to the article. I'm going to list the "9 Signs" and how to

combat them in case your girlfriend decides to read that article.

Here are the 9 financial warning signs of infidelity:

1. Credit card statements that reflect charges for flowers, jewelry or

Solution:

As you know from my previous blogs, try to avoid leaving financial

statements out in the open where your girlfriend can get her hands on

them. These days you can choose to receive email or electronic

statements that you have to log in on the credit card issuer's web

site to view. There is no reason to have a mailed statement go to you

shared residence where your girl has access to it. Ensure that you log

onto these accounts from work, your parents' house, or a friend's

house in case your girlfriend has a key logging software installed on

your home shared computer without your knowledge.

Also, you should try to pay for these items for your mistress in cash

to reduce the paper trail.

2. Unauthorized or surprise withdrawals from joint bank accounts.

Solution:

Always keep a separate bank account and never make any type of

withdrawal from a joint account that you have with your girlfriend. In

fact, don't ever establish a joint account with your girlfriend and

you'll never encounter this problem.

3. Deposit slips or bank statements that indicate the existence of a

previously unknown checking or savings account in the wife's/husband's

name only.

Solution:

Again subscribe to online statements and never print a receipt or keep

any deposit slips. The less evidence you create the less there is to

discover.

4. The liquidation of assets (stocks and bonds, stamp or coin

collections, artwork, etc.) without a plausible explanation.

Solution:

Just don't do this. If you own anything jointly with your girlfriend

that you need to sell to cover some expense for your mistress, just

borrow the money instead. Your girlfriend will always keep track of

and demand to know where that money went since it was partly hers as

well.

5. Misrepresentation of or failure to mention raises, bonuses or

overtime pay.

Solution:

If you don't have a joint checking account then you don't have to

explain to your girlfriend any increase in your income regardless of

it being a raise, bonus, or overtime pay. She has no access to your

account therefore she doesn't know any better.

If you do have a joint account, however, then ask that any bonuses get

paid to you on a separate check that you can deposit in your separate

account. If you want to complicate things you can split your direct

deposit from your employer to funnel extra money from raises to be

deposited to your personal account while the rest goes into your joint

account, you'll just have to do some math to figure it out.

6. Income tax returns that reveal unexplained or previously unknown

travel-related deductions.

Solution:

No deduction can be worth enough to call your relationship into

jeopardy. Do not under any circumstances disclose any travel related

deductions that pertain to your infidelity. It's not worth it,

especially if you figure that you get about $0.30 for every dollar

deduction that you claim.

7. Financial records (canceled checks, receipts, money orders or other

documents) that indicate a spouse is maintaining a separate residence

or has been paying someone else's bills.

Solution:

First of all, never pay for your mistress's bills or housing. That's

just plain stupid and makes you a sucker. Now you have two women

dependent on you, your girlfriend and mistress. Plus you're begging to

get caught since it leaves too much of a paper trail that can be

verified if need be.

Second, if you're maintaining a second residence just rent a room and

pay in cash, makes it much easier to hide any evidence of continuous

monthly payments.

8. A sudden decrease in disposable income.

Solution:

Not much you can do about this one. If you have two women you have

double the expenses so you'll have to curtail some of your

discretionary spending. However, if you can work your mistress in

slowly the decrease should not be a sudden and therefore much less

noticeable. Ease her in.

9. An increase in ATM withdrawals.

Solution:

Just make larger less frequent ATM withdrawals and budget ahead for

your future dates with your mistress. Also this will keep the location

of the ATM off of the statement so if your girlfriend is privy to that

information she can't ask questions about where you were and what you

were doing there when you were supposed to be elsewhere.

As you can tell by reading my solutions most of your problems can be

eliminated by not forming any joint financial accounts with your

girlfriend and making sure that you receive all your financial

statements electronically where only you have access to them.

Cheating can be hidden as long as you plan ahead and think about how

you could potentially get caught. If there is no solution for a trail

of evidence in your infidelity, then it's not worth the risk. You can

always find another girl or another way to cheat, you don't have to

jeopardize your relationship.

I want to thank both John MacDonald and Ruth Houston for the

inspiration for this particular blog, my audience and I appreciate it.


No comments: